Vi kartlegger dine egenskaper og hjelper deg å se ditt potensiale!

Vi kartlegger dine egenskaper og hjelper deg å se ditt potensiale!

Partner1 Bemanning ønsker alltid å komme i kontakt med personer som av ulike årsaker er på utkikk etter nye jobbmuligheter.  Vi har to like viktige kundegrupper hos oss: Potensielle kandidater og bedriftene vi samarbeider med. Vi har siden oppstart i 2005 ofte erfart at fornøyde utleide kandidater senere blir våre kunder - det er for oss en god referanse.

Våre erfaringer fra mange møter med ulike personer på begge sider av bordet har gitt oss verdifull erfaring som vi tar med oss i møtet med deg. Vi vet at en CV inneholder mye nyttig informasjon, men det er ofte det som ikke står i en CV som kan være det avgjørende element.

Vi vil alltid respektere dine ønsker, det er jo din neste jobb det handler om – vi er bare bindeleddet mellom deg og ditt neste steg i karrieren.

Ønsker du hjelp til å kartlegge dine egne tanke- og handlingsmønster i jobbsammenheng for å bli bedre kjent med dine personlige egenskaper, kan vi tilby deg å gjennomføre en personlighetstest av type OPQ32. Pris etter avtale.

Vi håper du vil registrere din cv her på vår nettside, eller ring oss gjerne for en uforpliktende prat.